Chiffon stof

Chiffon stoffen

Chiffon stof wordt ook wel ‘voile’ genoemd. Voile is het Franse woord voor doek. Toch wordt chiffon niet alleen als doek gebruikt. Het wordt regelmatig toegepast bij het maken van kleding. N&N Stoffen heeft een prachtige collectie aan chiffon stoffen. Deze kunt u bij ons bestellen in verschillende kleuren. De witte chiffon stof is onze meest verkochte in ons assortiment. Kies uw favoriete kleur of motief en koop uw stof per meter bij ons online. Binnen een paar klikken heeft u uw bestelling naar ons verzonden. Wij gaan meteen aan de slag om uw bestelling goed in de te pakken en snel bij u af te leveren. Wij houden van gemak en goede service.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarvoor wordt chiffon gebruikt?

Ondanks de vertaling naar ‘doek’, is het gebruik van Chiffon veel breder. U kunt Chiffon prima als kleding gebruiken. Vaak wordt chiffon gebruikt als overlay voor bijvoorbeeld een chique uitstraling van uw jurk, rok of blouse. Ook sjaals en lingerie kunnen van chiffon gemaakt worden. Chiffon stof valt soepel en is semi transparant. Daardoor is chiffon zeer geschikt voor het maken van met name feestelijke kleding. De stof leent zich, door de fleurige kleuren, ook goed voor het maken van zomerse jurkjes.

Aan de slag met chiffon stof

Mocht u nog niet eerder met chiffon gewerkt hebben, dan gaat er een wereld voor u open. Deze dunne, fijndradige stof, geweven in taft-verbinding geeft zoveel nieuwe mogelijkheden. Wanneer u uw eigen kleding ontwerpt en maakt zult u het gemak snel merken. De stof ligt lekker in de vingers en is eenvoudig te bewerken. Chiffon stof ziet er vanwege de geringe dikte kwetsbaar uit, maar is juist erg sterk en duurzaam.

Bestel online of kom langs in onze winkel

Chiffon stoffen kunt u naast onze webshop ook kopen op ons bezoekadres in Amsterdam. N&N Stoffen heeft op locatie ook een groot assortiment chiffon stoffen paraat. Kom dus gerust langs om de stoffen te bekijken en uw vragen te stellen. Onze experts van stoffen en textiel geven u graag advies. Gelukkig is chiffon stof kopen bij ons niet peperduur. Wij hanteren vriendelijke prijzen. Gratis een staaltje ontvangen? Vul dan ons contactformulier in.