0 artikelen

€ 0.00

9.1 / 10

uit 665 beoordelingen via KiyOh

Chiffon stof

Omschrijving

Chiffon stof

N&N Stoffen heeft een prachtige collectie van chiffon stoffen in allerlei kleuren. Kies uw favoriete kleur of motief. Chiffon stof per meter kopen is bij ons heel simpel. Een paar klikken en u heeft uw bestelling naar ons verzonden. Wij gaan meteen aan de slag om uw chiffon stof goed in de te pakken en snel bij u af te leveren. Want wij houden van gemak en service.

Chiffon stof wordt ook wel voile genoemd. Chiffon is het Franse woord voor doek. Toch is het gebruik van Chiffon veel breder. U kunt Chiffon ook prima als kleding gebruiken. Vaak wordt chiffon gebruikt als overlay voor bijvoorbeeld een chique uitstraling van uw jurk, rok of blouse.  Ook sjaals en lingerie kunnen van chiffon gemaakt worden. Chiffon stof valt soepel en is semi transparant. Daardoor is chiffon zeer geschikt voor het maken van met name feestelijke kleding. De stof leent zich, door de fleurige kleuren, ook goed voor het maken van zomerse jurkjes.

Mocht u nog niet eerder met chiffon gewerkt hebben, dan gaat er bij deze een wereld voor uw open. Deze dunne, fijndradige stof, geweven in taft-verbinding geeft zoveel nieuwe mogelijkheden. Wanneer u uw eigen kleding ontwerpt en maakt zult het gemak snel merken. De stof ligt lekker in de vingers en is eenvoudig te bewerken. Chiffon stof ziet er vanwege de geringde dikte kwetsbaar uit, maar is juist erg sterk en duurzaam.

Chiffon stof kopen kan naast onze website ook offline op ons bezoekadres in Amsterdam. N&N Stoffen heeft op locatie ook een groot assortiment chiffon stoffen paraat. Kom dus gerust langs om de stoffen te bekijken en uw vragen te stellen. Onze experts van stoffen en textiel geven u graag advies. Gelukkig is chiffon stof kopen bij ons niet peperduur. Wij hanteren vriendelijke prijzen.
Gratis een staaltje ontvangen? Stuur ons een e-mail.

SORTEER OP:
1 tot 3 van 3