Linnen

Linnen stoffen per meter

N&N Stoffen levert linnen stoffen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Deze stof kunt u bij ons per meter kopen. Onze standaard kwaliteit linnen stoffen zijn het hele jaar door te verkrijgen. Deze gewassen linnen stoffen worden gefabriceerd in Italië. Een superieure soort waar vele van onze trouwe klanten graag mee werken.

 

Indien u wilt rondkijken in onze stoffenwinkel in Amsterdam, dan heten wij u van harte welkom. N&N Stoffen is elke dag geopend, behalve op zondag. Onze winkel kent een groot assortiment. Wij hebben een ruime voorraad aan linnen stoffen. Wilt u vrijblijvend advies? Wij denken graag met u mee. Onze bezoekers die bij ons stoffen kopen gaan altijd met een grote glimlach de deur uit. Als u snel wilt handelen kunt u natuurlijk ook vandaag nog via onze webshop bestellen en betalen. Dat is in een paar klikken geregeld en u ontvangt uw bestelling al spoedig! Zo doen wij dat!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eigenschappen van linnen

Waaruit bestaat linnen stof eigenlijk? Linnen is natuurlijke stof gemaakt van vlas. Een eeuwenoud materiaal dat hedendaags een zeer populaire stof is. Als u het gebruikt voor kleding heeft het de fijne eigenschap dat het luchtig draagt net als katoen. Het is algemeen bekend dat het kreukt. Linnen wordt vaak verwerkt met andere kwaliteiten zoals katoen, viscose en polyester. Linnen heeft een grove structuur en is hierdoor vaak gemakkelijk te onderscheiden van andere textiel soorten.

Toepasbaarheid

De stof wordt veel toegepast in kleding, maar ook voor grotere oppervlaktes. Zo is linnen een prima stof voor het maken van gordijnen en tafelkleden. Ook andere toepassingen zijn denkbaar. U zou een draagtas van linnen kunnen maken of linnen stof kunnen gebruiken voor decoraties.

Kwaliteit van linnen stof

Linnen stof is flexibel en dus goed bewerkbaar. Linnen voelt heerlijk aan en staat daarom ook bekend als een stof die comfort biedt. Met het juiste gebruik kan linnen stof lang mee. Wilt u linnen stoffen kopen, bedenk dan dat er een grote variatie is aan kwaliteit. Laat u niet met een kluitje in het riet sturen met zogenaamde ‘wegwerp linnen’. Bij ons kunt u rekenen op de beste verhouding van kwaliteit en prijs.

De voordelen van het kopen van linnen stof bij N&N Stoffen:

• Een prachtige Italiaanse kwaliteit
• Het gehele jaar verkrijgbaar
• Vakkundig advies over de mogelijkheden en verwerking
• Snel in huis
• Gratis geleverd vanaf € 75,-
• Mogelijkheid om de stoffen de bekijken en kopen in onze stoffenwinkel

Wist u dat u zeer eenvoudig online punten kan sparen via onze webshop? Maak vandaag nog een account aan. De punten die u spaart, gebruikt u voor een flinke korting bij uw volgende aankoop. Lees hier alles over dit spaarpunten systeem.