Wegens de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket vertraging oploopt. Onze excuses voor het ongemak. 

Gordijnstoffen

Omschrijving

Gordijnstoffen Online Bestellen

N&N Stoffen verkoopt al ruim dertig jaar een ruim assortiment aan gordijnstoffen. Wij verkopen een ruime collectie gordijnstoffen met een hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Gordijnen zijn bij N&N Stoffen al verkrijgbaar vanaf € 5,95 per meter. Naast de normale selectie stoffen voor gordijnen hebben wij ook zeer uitgebreide collectie verduisterende stoffen, goedkope functionele voeringstoffen en vrolijke gordijnstoffen voor een kinderkamer. Gebruikte materialen voor gordijnen zijn veelal polyester, katoen, linnen en viscose of een mix van deze stoffen.

In de winkel aan de altijd gezellige Amsterdamse Albert Cuypmarkt kunt u onze gehele collectie gordijnen komen bekijken. Of bestel uw gordijnstof direct online en ontvang uw bestelling snel in huis.

Wilt u niet zelf achter de naaimachine? Bestel uw gordijnen op maat hier. Via onze professionele maakservice laten wij de gordijnen in korte tijd confectioneren. Dat bespaart u veel tijd! Bent u er niet helemaal uit welk gordijn u wilt bestellen. Bestel dan gratis uw staaltjes via het contactformulier. Gordijnstoffen zijn verkrijgbaar vanaf 0,5 meter.

SORTEER OP:
1 tot 7 van 7
Gordijnstof Velours grijs
Gordijnstof Velours grijs

Gordijnstof Velours grijs

€ 12,95
Gordijnstof Soho 807
Gordijnstof Soho 807

Gordijnstof Topaz 807

€ 14,95
Gordijnstof Midtown 804
Gordijnstof Midtown 804

Gordijnstof Midtown 804

€ 12,95
Gordijnstof Midtown 801
Gordijnstof Midtown 801

Gordijnstof Midtown 801

€ 12,95
Gordijnstof Cesar E8
Gordijnstof Cesar E8

Gordijnstof Cesar E8

€ 12,95
Gordijnstof Cesar E5
Gordijnstof Cesar E5

Gordijnstof Cesar E5

€ 12,95
Montana 280 breed licht grijs
Montana 280 breed licht grijs

Montana 280 breed licht grijs

€ 9,95

Gordijn laten maken bij N&N stoffen

N&N stoffen verkoopt niet alleen gordijnstoffen, maar heeft ook een eigen
gordijnmaakservice. Wij kunnen uw gordijnen met een enkele plooi, dubbele plooi, lussen, tunnels, wave-systeem of ringen afleveren. Naast gordijnen verkoopt N&N stoffen ook vouwgordijnen, Roman blinds, vitrage en inbetweens. En alles is veelal direct uit voorraad leverbaar.

Bij N&N stoffen vindt u onder andere:

Design gordijnstof
• Kinderkamer gordijnstof
Uni gordijnstof
• Voeringstof
• Verduisterende gordijnstof
Prestigious Textiles gordijnstof

Bovenstaande stoffen voor uw gordijnen, hangen niet alleen mooi voor het raam. U kunt ze ook gebruiken als decoratie bij aankleding van een zaal of als tafelkleed.

Voordelig bestellen bij N&N Stoffen

N&N stoffen heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van gordijnstoffen. Wij hebben een goede band opgebouwd met de weverijen en kunnen hierdoor scherpe prijzen aanbieden voor alle gordijnstoffen.

N&N stoffen hecht veel waarde aan een goede service en aan:

• Lage prijzen
• Snelle leveringen.• Uit voorraad leveren

Orders vanaf 75 euro worden gratis verzonden. U kunt ook gratis staaltjes aanvragen van al onze gordijnen.

Gordijnstoffen in Amsterdam

N&N stoffen is gevestigd aan de Albert Cuypstraat 146, midden op de Albert Cuypmarkt. U kunt 6 dagen per week onze gordijnstof, vitrages en vouwgordijnen bekijken. Wij zijn op maandag tot en met zaterdag geopend van 09.00 tot 17.15 uur.

Online gordijnstoffen bestellen is niet alleen makkelijk en voordelig. U spaart bij N&N stoffen ook meteen punten voor korting op een volgende aankoop. Voor elke 30 euro ontvangt u 1 punt. Bij 10 punten heeft u al 15 euro korting gespaard voor uw volgende aankoop. Sparen gaat sneller dan u denkt.