nnstoffen.nl de stoffenwinkel aan de Albert Cuyp Amsterdam

Over nnstoffen.nl:

Algemene informatie:


N & N Stoffen is een ruime stoffenwinkel aan de Albert Cuypstraat 146 en 148 te Amsterdam. Naast deze stoffenwinkel hebben wij ook een webshop waar u de stoffen online kan bekijken en bestellen.

Wij bieden een zeer brede collectie aan van heel veel verschillende artikelen. Of het nu gaat om gordijnstoffen , meubelstoffen, kledingstoffen, decoratie stoffen, tafelzeil of fournituren, bij nnstoffen bent u aan het juiste adres.

Al onze stoffen en fournituren zijn uit voorraad leverbaar. Indien wij niet binnen 2 dagen uw bestelling kunnen verwerken, zullen wij direct contact met u opnemen.

Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk stoffen online te plaatsen. Er komen wekelijks nieuwe stoffen bij en er gaan zo nu en dan ook weer wat stoffen uit.
 
Kunt u op de site een stof niet vinden of wilt u meer weten over een van de stoffen die online staat, neem dan gerust contact op met ons. Ook indien u vragen en/of opmerkingen heeft horen wij dat graag van u.

Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven en/of instellingen.

Klantvriendelijkheid en een scherpe prijs staan bij ons hoog in het vaandel.
 
 
Geschiedenis:
 
 
N & N Stoffen staat voor Nardus & Nick Stoffen. Zij zijn vader en zoon en zijn sinds 2003 samen N & N Stoffen begonnen. Nardus zit al meer dan 30 jaar in de stoffen. Op diverse markten in Nederland verkocht hij zijn stoffen aan zijn stoffenkraam. In 2003 kwam Nick in de zaak en zijn zij samen VOF N & N STOFFEN gestart. Zo werden de stoffenmarkten uitgebreid en stonden zij met hun stoffenkraam op verschillende markten in Nederland. In Purmerend, Utrecht, Zwolle, Amsterdam Westerstraat, Guldenwinkelplantsoen, Dapperstraat en de Albert Cuypstraat werden jaren lang op de markt vele soorten stoffen verkocht.
 
Totdat in januari 2007 wij onze stoffenwinkel opende aan de Albert Cuypstraat in Amsterdam. Hier werd direct de stoffen collectie groots uitgebreid met gordijnstoffen , meubelstoffen, kledingstoffen, decoratiestoffen, tafelzeil en fournituren. In één klap was er wel wat veranderd. Van 16m2 verkoopruimte op de markt, was er ineens 200m2 verkoopruimte in de stoffenwinkel.
 
Eind 2009 opende wij onze online stoffenwinkel nnstoffen.nl. Zo is het voor iedereen mogelijk om te profiteren van onze scherp geprijsde collectie.


Bedrijfsgegevens:

Naam:            VOF N & N Stoffen

Adres:            Albert Cuypstraat 146 - 148
                      1073 BJ Amsterdam
                      Nederland

e-mail:            info@nnstoffen.nl

Tel.nr.:            +31 (0)20 470 70 80

K.v.K. nr.:        32047588

Btw nr.:           NL 811414048 B01

IBAN:               NL32ABNA0554758407

BIC:                 ABNANL2A

Afname:

Voor de meeste stoffen geldt een halve meter als minimale afname. Voor enkele zeer voordelige stoffen is dit een meter.
Alle stoffen zijn te bestellen per 0,1 meter.


Betalingsmogelijkheden:

Wij bieden de volgende betalingsmogelijkheden aan:

iDEAL:   snel, veilig en vertrouwd betalen
Overschrijving: binnen 2 weken

Creditcards: Mastercard, Visa, Meastro en V PAY

Rembours: De bijkomende kosten hiervoor zijn € 20,00 per zending tot 10 kg.


Levertijd:

Alle bestellingen worden uiterlijk binnen 2 werkdagen verstuurd. Indien dit niet lukt zullen wij voortijdig contact met u opnemen.

 
Staaltjes:

Het is mogelijk om u een aantal staaltjes van stoffen toe te sturen. Met een maximum van 3 staaltjes per klant per maand. Dit is geheel kosteloos en kunt u aanvragen via het contact formulier.


Ruilen:

Het is niet mogelijk om stoffen te ruilen.

 


Wij wensen u veel plezier op onze webshop of zien u graag in onze stoffenwinkel te Amsterdam.
 
Vriendelijke groet,
 
 
 
namens het gehele team van
 
N & N Stoffen

N & N Stoffen
Albert Cuypstraat 146 - 148
1073 BJ Amsterdam

020-4707080

Formulier

Indien u een staaltje wilt aanvragen, vermeld a.u.b de stof keuze en uw adres.