Paneelstof

Paneelstof

Omschrijving

Paneel stof, ook wel panelstof genoemd is een stof waar u bijvoorbeeld originele jurkjes, rokken of t-shirts van maakt. Paneelstof onderscheidt zich van andere stoffen doordat het niet per meter gekocht kan worden maar per paneel. Op de stof is een groot design gedrukt. Voor paneelstoffen zijn aparte patroonbladen beschikbaar.

Uiteraard verkopen wij de patroonbladen ook online. Verhoudingsgewijs bent u iets duurder uit omdat u niet per meter kunt bestellen, maar het ontwerp is vele malen origineler.

Koop uw paneelstof online bij N&N Stoffen. Altijd scherp geprijsd en snel geleverd. Ook fournituren zoals Schmetz naalden voor tricot stoffen en Gütermann garen. 

SORTEER OP:
1 tot 4 van 4
Stenzo paneelstof poes en pluis jurk
Stenzo paneelstof poes en pluis jurk

Paneelstof tricot poes en pluis

€ 19,95
Paneelstof Amerikaanse vlag jurk
Paneelstof Amerikaanse vlag jurk

Paneelstof tricot Amerikaanse vlag

€ 19,95
Stenzo paneelstof beestenboel jurk
Stenzo paneelstof beestenboel jurk

Paneelstof tricot beestenboel

€ 19,95
Stenzo paneelstof pauw jurk
Stenzo paneelstof pauw jurk

Paneelstof tricot pauw

€ 24,95

DE NIEUWSTE PANEELSTOFFEN KOOPT U BIJ N&N STOFFEN

De nieuwste paneelstoffen koopt u natuurlijk bij N&N Stoffen. Paneelstof wordt door ons zowel online als in de winkel verkocht. Wij verkopen alleen de beste kwaliteit panel stoffen van tricot. Met paneelstof maakt u echt originele kleding zoals jurkjes, rokjes, tunieken, longsleeves, t-shirts, en blouses.

Voor het verwerken van paneelstoffen hebben wij ook de juiste fournituren beschikbaar. U heeft onder andere de keus uit bijna 200 kleuren garen. De juiste kleur garen vindt u zeker bij ons. Ook speciale naalden voor rekkende stoffen zoals de Stenzo panelstoffen vindt u in onze webshop. Een goed patroonblad en kleermakerskrijt voor het verwerken van de paneelstof koopt u ook online.

Gezellig een dagje naar Amsterdam? Kom dan langs en koop uw paneelstof in onze winkel aan de Albert Cuypstraat 146. Achter onze marktkraam vindt u onze winkel met honderden verschillende stoffen.