0 artikelen

€ 0.00

9.1 / 10

uit 593 beoordelingen via KiyOh

Fiberfill

Omschrijving

Fiberfill / Wattine Kopen

Fiberfill oftewel wattine is verkrijgbaar in diverse diktes. In onze stoffenwinkel vindt u fiberfill 100 gram, fiberfill 200 gram en fiberfill 400 gram. U kunt onze fiberfill kopen per meter via onze webshop. Wij nemen uw bestelling zo spoedig mogelijk in behandeling, zodat u de fiberfill/ wattine al op kort termijn aan huis bezorgd krijgt. Zie op onze site ons volledige aanbod van kleuren en soort fiberfill.

Wat is fiberfill precies? Fiberfill/ wattine wordt vaak gebruikt als luchtige tussenvoering. Behalve warmte geeft het uw  kledingstuk meer volume. Ook wordt fiberfill/ wattine dikwijls gebruikt voor het maken van warme dekens. Fiberfill is meestal tot stand gekomen door kleefstof en in sommige gevallen door het smelten van synthetische vezels. In tegenstelling tot andere stoffen heeft Fiberfill geen richting en kan de stof alle kanten op geknipt worden. Zowel ervaren als minder ervaren kleermakers en hobbyisten kunnen goed uit de voeten met fiberfill/ wattine.

Onze fiberfill varianten van 100 en de 200 zijn beide 150 cm breed en de fiberfill 400 is 120 cm breed. Fiberfill/ wattine is prima wasbaar, zolang u een lage temperatuur aanhoudt. Fiberfill is een sterke en duurzame stof waarvan u ongetwijfeld nog vele jaren plezier zult hebben. Wilt u de stof even vasthouden om er een beter gevoel bij te krijgen? Het is ook mogelijk om een staaltje op te vragen. Stuur ons een verzoek via het contactformulier en wij verzenden dit geheel kosteloos.

U kunt Fiberfill via onze webshop kopen. Wij bieden een groot gebruiksgemak. Bestellen en betalen is binnen een paar minuten gedaan. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom bij ons in de winkel. N&N Stoffen is te bezoeken op de Albert Cuyp in Amsterdam. Wij zijn op zaterdag en elke doordeweekse dag open. Koop uw fiberfill/ wattine bij kenners van stoffen en textiel. U bent bij ons aan het goede adres!

SORTEER OP:
1 tot 3 van 3
fiberfill 100
fiberfill 100

Fiberfill 100

€ 2,95
fiberfill 200
fiberfill 200

Fiberfill 200

€ 5,95
fiberfill 400
fiberfill 400

Fiberfill 400

€ 9,95