katoen stof wit
Beweeg uw muis over de afbeelding of klik om te vergroten
katoen stof wit

Katoen stof wit

Katoen stoffen online bij N & N Stoffen. Een witte katoenen stof van zuiver katoen. Deze katoenen stof in de kleur wit is een standaard artikel in de collectie van N & N Stoffen. Een mooie degelijke kwaliteit .Deze katoenen stof is een standaard katoen kwaliteit en goed te gebruiken voor diverse doeleinden. U kan deze stof gebruiken voor het maken van bijvoorbeeld kleding, lakens, kussentjes, decoratie en diverse hobby doeleinden.

Wat is katoen stof?

Katoen stof is een 100% katoenen stof die wordt gewonnen uit de gossypium plant. Katoen wordt over de hele wereld geteeld. De vezels worden tot garens gesponnen. Van deze garens worden de stoffen gemaakt. Katoen wordt veelal geweven. Voor katoen met rek wordt de stof gebreid. Katoenen stoffen vindt je overal in terug. Katoen wordt gebruikt in heel veel kleding, maar ook in de woonindustrie. Door de mooie natuurlijk uitstraling worden veel gordijnen nog steeds gemaakt van katoen. Maar ook veel meubelstoffen zijn van katoen gemaakt.
€ 5,95
Katoen stof wit is beschikbaar per 0,1 meter, minimale afname 0,5 meter
Meer informatie
Kleur Wit
Breedte 150 cm
Samenstelling 100% katoen
Gewicht per m2 140 gram
Productiewijze Geweven
Toepassingen Kleding, lakens en decoratie.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Katoen stof wit

Alle bestellingen worden uiterlijk binnen 2 werkdagen verstuurd. Indien dit niet lukt zullen wij voortijdig contact met u opnemen.

Producten uit de categorie "fournituren” kunt u ruilen binnen 8 werkdagen.

Het is niet mogelijk om stoffen te ruilen