Fiberfill

Fiberfill / Wattine Kopen

Fiberfill wordt ook wel wattine genoemd. Het dient regelmatig als luchtige tussenvoering. Het wordt vaak gebruikt om dingen op te vullen of om te watteren. Wij hebben verschillende soorten fiberfill in ons assortiment. U heeft de keuze uit meerdere diktes. U kunt bij ons terecht voor de volgende soorten:

Fiberfill 100 gram
Fiberfill 200 gram

 

Wij verkopen deze stof per meter. Plaats uw bestelling eenvoudig online. Bij een bestelling vanaf €75,- leveren wij uw stoffen gratis op het gewenste adres.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Wat is fiberfill?

Fiberfill wordt ook wel wattine genoemd. Het wordt regelmatig gebruikt als luchtige tussenvoering. Behalve warmte geeft het uw kledingstuk meer volume. Ook wordt wattine dikwijls gebruikt voor het maken van warme dekens. Fiberfill is meestal tot stand gekomen door kleefstof en in sommige gevallen door het smelten van synthetische vezels.

Aan de slag met fiberfil

In tegenstelling tot andere stoffen heeft fiberfill geen richting en kan de stof alle kanten op geknipt worden. Zowel ervaren als minder ervaren kleermakers en hobbyisten kunnen goed uit de voeten met fiberfill/ wattine. De stof is prima wasbaar, zolang u een lage temperatuur aanhoudt.

Fiberfill in verschillende diktes

Wij bieden u verschillende fiberfill stoffen aan. De varianten van 100 en 200 gram zijn beide 150 cm breed. Die van 400 gram is 120 cm breed. De fiberfill van 200 gram is de meest verkochte fiberfill van onze collectie.

Fiberfill kopen bij N&N Stoffen

Fiberfill is een sterke en duurzame stof waarvan u ongetwijfeld nog vele jaren plezier zult hebben. Wilt u de stof even vasthouden om er een beter gevoel bij te krijgen? Het is ook mogelijk om een staaltje op te vragen. Stuur ons een verzoek via het contactformulier en wij verzenden dit geheel kosteloos. U kunt wattine via onze webshop kopen. Wij bieden een groot gebruiksgemak. Bestellen en betalen is binnen een paar minuten gedaan. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom bij ons in de winkel. N&N Stoffen is te bezoeken op de Albert Cuyp in Amsterdam. Wij zijn op zaterdag en elke doordeweekse dag open. Koop uw wattine bij kenners van stoffen en textiel. U bent bij ons aan het goede adres!