Flanel stof

Flanel stof online bestellen

Flanel stoffen zijn in verschillende kleuren hier te koop en eenvoudig online te bestellen. Al deze kwaliteiten zijn gemaakt van 100% katoen. Flanel heeft de eigenschap dat het zacht aanvoelt. Doordat de stof wordt geruwd, ontstaat deze comfortabele eigenschap.

Voordelig uw stoffen kopen doet u hier via onze webshop. Hierdoor kunt snel aan de slag met de gewenste creatie te maken.


Wij adviseren u om de flanel stof eerst voor te wassen voordat u deze gaat vermaken. Omdat het gemaakt is van 100% katoen bestaat de kans dat deze stof de eerste wasbeurt krimpt. Hierna kunt u zorgeloos aan de slag en genieten van deze fijne stof.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Toepassing flanel stof

Zoals u waarschijnlijk wel bekend is, kent flanellen stof vele toepassingen. Zo wordt het veel gebruikt voor het maken van:

• Beddengoed en lakens
• Nachtkleding, pyjama’s en nachtjaponnen
• Kleding, zoals overhemden
• Wieg bekleding

Zwart flanel voor fotografie

Onze zwarte flanel stof wordt veel gebruikt in de fotografie sector. Deze kwaliteit is het ideale materiaal om te gebruiken als achtergrond doek tijdens het fotograferen. Dit omdat de stof niet glanst, licht absorbeert en licht is in gewicht. Daarom is flanel stof hét materiaal voor iedere fotograaf.

Standaard hebben wij een aantal kleuren in ons assortiment die uit voorraad leverbaar zijn. Maar regelmatig vullen wij dit assortiment aan met nieuwe eigentijdse prints en designs van flanel stoffen. Wilt u alle nieuw binnengekomen stoffen zien? Kijk dan hier naar de nieuwste stoffen in allerlei verschillende kleuren, soorten en prints.

Als u de één van deze flanel stoffen online besteld, vergeet dan niet uw fournituren mee te bestellen. Zo verkopen wij Gütermann garen in heel veel kleuren. Dus altijd wel een bijpassende te vinden bij uw stof. Onze stoffen liever eerst bekijken? Kom dan langs in onze stoffenwinkel op de grootste markt van Amsterdam. Hier adviseren wij graag van maandag t/m zaterdag.