Gobelin stoffen

Gobelin Stoffen Bestellen

Gobelin stoffen zijn via onze webshop in vele soorten designs te bestellen. Zo vindt u bij ons de allernieuwste motieven gebaseerd op die nieuwste trends. Of het nu gaat om eigentijdse retro motieven of klassieke bloemen stoffen. U bent hier aan het juiste adres.

Onze gobelin stoffen zijn van zeer hoge kwaliteit en voordelig geprijsd, koop daarom vandaag nog uw stof online. Het is een stof die jacquard geweven is en bestaat uit katoen, polyester en acryl. Deze stoffen worden veel voor interieur doeleinden gebruikt en heeft een Martindale van 15.000 toeren. Maar gobelin stof is ook een leuk materiaal om een unieke jas, colbert of rok van te maken.

Alle gobelin stoffen zijn 140 cm breed en al vanaf een halve meter te bestellen. En vele design zijn goed met elkaar te combineren omdat ze zijn opgebouwd uit dezelfde kleuren. Wees creatief en bestel direct. Wij zorgen voor een zeer snelle levering, dus haal de naaimachine maar alvast van zolder.

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Gobelin stoffen

U bent hier aan het juiste adres voor al uw gobelin stof. Bij N&N Stoffen vindt u niet alleen een ruime collectie van deze kwaliteit maar houden wij deze ook zeer up-to-date. En heel belangrijk, u betaalt hier niet te veel voor deze stof. Regelmatig komen er nieuwe designs bij. Altijd van hoge kwaliteit. Door onze diverse inkoopkanalen, kunnen wij u een unieke en prachtige collectie aanbieden. Van classic tot modern, van retro tot trendy. Voor iedereen het juiste design.

Deze gobelin stoffen worden voor vele toepassingen gebruikt. Zowel in het interieur als je mode zien we deze terug. Als we kijken naar de interieur toepassingen wordt gobelin stof vaak gebruikt voor het stofferen van kussens, tafelkleden, stoel- en bankbekleding en soms ook voor gordijnen. Als modestof is dit een geweldige stof voor het maken van een rokje of trenchcoat. Al vele mensen hebben deze aangeschaft voor het maken van een tas. Zo maakt u een unieke en sterke tas met een geweldig design. Een aantal van onze soorten gobelin stoffen die al vele jaren in onze collectie zitten, oftewel de klassiekers in deze categorie zijn:

Boekenkast
Tulp écru
Klaproos

Deze waren, zijn en blijven één van de toppers in hun soort. Twijfelt u nou over de kwaliteit of wilt u graag de gobelin stof kunnen voelen. Wij sturen u graag een paar stalen toe. Dit doen wij geheel gratis en vrijblijvend.  Ga hiervoor naar ons contactformulier op onze website, geef aan van welke soorten gobelin u een staaltje wilt, vermeld uw adres en binnen enkele dagen heeft u deze in huis. Wilt u ze allemaal van dichtbij bewonderen? Kom dan langs in onze winkel waar u alle stoffen die wij online aanbieden kan vinden, voelen en kopen.