Velours de Panne

Velours de Panne stof kopen

Velours de panne is in vele kleuren verkrijgbaar bij N&N Stoffen. Het is een stof die gemaakt is van 100% polyester. Velours de panne wordt veel gebruikt voor decoratie en kleding. Het is een soepel vallende, glanzende stof met een lichte stretch in de breedte. Daardoor is het een perfecte stof voor het maken van bijvoorbeeld pietenpakken en carnavalskleding.

Al deze stoffen zijn uit voorraad leverbaar. Dus als u één van deze prachtige kleuren online bestelt, heeft u het snel in huis. Zo kunt u vlot aan de slag met het creëren van uw eigen bijzondere creatie.

N&N Stoffen heeft voor het verwerken van velours de panne ook de beste fournituren. Gütermann garen in allerlei bijpassende kleuren en speciale naaimachinenaalden voor stretch stoffen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Wat is velours de panne?

Velours stoffen zijn stoffen met kort draad als oppervlak. Deze draadjes staan heel dicht op elkaar, het zogeheten poolweefsel. Hierdoor ontstaat een fluweelzachte stof. Letterlijk vertaald betekent velours ook fluweel. Velours de panne is een velours waarbij door het glanzende oppervlak een kreukeffect ontstaat. Door de lichtinval krijgt deze stof een andere tint.

De beste kwaliteit voor een scherpe prijs

Bij N&N Stoffen vindt u 40 verschillende soorten velours de panne van de beste kwaliteit. Zowel in effen kleuren als diverse bedrukte versies.
Effen kleuren velours de panne worden veel gebruikt voor feestkleding. Zoals met Sinterklaas en carnaval. Maar de fluweelstof is ook heel goed te gebruiken als een luxe stof voor het afdekken van een tafel. Ook op beurzen en markten kom je deze stof vaak tegen als onderlaag.
Bedrukt velours de panne kan goed gebruikt worden voor bijvoorbeeld een mooie rok.

Alle stoffen zijn bij N&N Stoffen altijd zeer scherp geprijsd en uit voorraad leverbaar. Bestel deze fluweelstof voor 13.00 uur en u kunt de volgende dag al aan de slag. Vergeet niet de juiste garen en fournituren mee te bestellen. Ook met onze topkwaliteit garen en fournituren zijn wij zeer scherp geprijsd.

De vele voordelen van kopen bij N&N Stoffen:

• Meer dan 30 jaar ervaring in de stoffenbranche
• Fysieke winkel in hartje Amsterdam op de Albert Cuypmarkt
• Velours de panne uit voorraad leverbaar
Gratis verzending vanaf 75 euro
Gratis staaltjes van velours stoffen aanvragen
• Altijd scherp geprijsde fluweelstoffen