Zijde stof

Zijde stof

Zijde Stoffen online kopen

Zijde is wellicht de meeste luxueuze stof in ons assortiment. Onze zijde stof is van hoge kwaliteit, handgeweven en zeer scherp geprijsd. Zijde is een veel gebruikte modestof maar wordt ook gebruikt voor kussenslopen en dekbedovertrekken. U kunt, via onze webshop, zijde stoffen online bestellen, maar natuurlijk bent u ook welkom in onze winkel.

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zijde stof kopen in onze webshop

Zijde is een delicate, luxueuze stof. Bij N&N Stoffen vindt u ook de beste zijde voor een voordelig prijs. OZijde is een dunne luchtige stof. Het is een veel gebruikte modestof voor kleding en zeer geschikt voor zomerse kleding zoals een leuke blouse of tuniek. Zijde wordt ook gebruikt voor gordijnen en bedlinnen, zoals kussenslopen en dekbedovertrekken.

Gratis verzending

Online bestellingen van zijde stof worden vanaf 75 euro gratis verzonden binnen Nederland. Bestel naast uw zijde stoffen ook meteen de fournituren zoals garen, naalden en overige accessoires.

Zijde stof kopen in Amsterdam

U kunt, via onze webshop, zijde stoffen online bestellen. Maar natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Amsterdam om de zijde stof te komen bekijken. Onze winkel is 6 dagen per week geopend. Van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.15 uur.