Organza

Organza Stof Kopen

Organza stof is een luxe, dunne, transparante stof. Deze stof wordt heel veel gebruikt bij het maken van feestelijke kleding en decoraties. De populaire organza stof wordt bij trouwerijen ook veel gebruikt voor bruidskleding. Deze stof geeft altijd een chique en exclusieve uitstraling; speciaal voor het feestelijke gevoel. Naast bruidskleding kan organza ook gebruikt worden bij een bruiloft voor het maken van bedankzakjes, het versieren van de boeketjes of voor versiering op de tafels.

Organza stof is in verschillende kleuren via onze webshop te bestellen. Uiteraard is de stof in een aantal wittinten verkrijgbaar. Maar ook andere veel gebruikte kleuren vindt u in ons assortiment. Zo kunt u precies de stof uitkiezen die het best past bij de gelegenheid die u voor ogen heeft. Organza stof koopt u per meter. Dit kan zowel online als in onze winkel in Amsterdam. Organza stof is praktisch te bewerken. Zowel creatievelingen, hobbyisten als professionele kleermakers kunnen hun hart ophalen met deze stof. Mocht u advies willen over het gebruik, laat het ons weten. Ons goed opgeleide personeel geeft u graag raad.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat is organza?

Organza stof vindt haar oorsprong in China. Honderden jaren voor onze jaartelling was deze luxe stof alleen betaalbaar voor de Chinese adel. Met de technologie van tegenwoordig is organza betaalbaar voor iedereen. Sommige aanbieders vragen vaak toch nog de hoofdprijs. Organza stof is altijd voordelig bij N&N Stoffen. Wij hanteren lage prijzen voor deze veelgebruikte stof.

Organza bestaat meestal uit een combinatie van polyester en polamyde. In sommige gevallen bestaat het 100% uit polyester. Er zijn ook varianten die acrylvezel of nylon bevatten. Wilt u de organza stof van dichtbij bekijken en het fijne materiaal inspecteren? Vraag via ons contactformulier een proefstaaltje aan. Wij verzenden dit vrijblijvend en zonder bijkomende kosten naar u. Mocht u via onze website organza stof kopen, dan kunt u rekenen op een veilige en vlotte bezorging.

Fournituren voor het verwerken van organza

Bestel naast uw organza stof ook de bijbehorende fournituren voordelig bij N&N Stoffen. Wij verkopen diverse soorten scharen, garen en naalden om de stof goed te kunnen verwerken.

Kom gezellig langs op de Albert Cuypmarkt

Bent u in Amsterdam? Breng een bezoek aan onze sfeervolle stoffenwinkel op de Albert Cuyp. Hier kunt u onze organza stof van dichtbij bekijken. Overdag geopend van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.15 uur. N&N Stoffen is al meer dan 30 jaar een begrip op de Albert Cuypmarkt. Wij bieden een goede service tegen scherpe prijzen.